Resultaten voor wasbak badkamer

 
wasbak badkamer
Duravit wastafel Wastafeldesigns, wastafels voor je badkamer Duravit.
Ontdek de series. Ontdek de meest actuele highlights en designseries. Pure geometrie resulteert in pure elegantie. De Vero Air wastafels overtuigen door strakke vlakken, kleine, exacte radii, optimale proporties en smalle randen. Ontdek de series. Meer productidee├źn voor uw badkamer.
Wastafel Lavabo Grootste aanbod op Sanitairwinkel.be.
Een opbouw wastafel wordt boven op de badkamermeubel geplaatst. Met een opbouw wasbak of waskom geeft u uw badkamer een moderne en hippe uitstraling. Met een mooi design valt uw wasbak meteen in het oog. En laten wij nou toevallig meer dan 700 mooie, hippe wasbakken in ons assortiment hebben!
Wastafels online kopen: design wasbakken lavabo's.'
Wil je inbouwkranen gaan gebruiken, dan heb je een wastafel zonder kraangat nodig. Wil je een standaard wastafelkraan gebruiken? Kies dan voor een wastafel met kraangat. Er zijn verschillende merken op de markt waarbij wastafels een belangrijk onderdeel van het badkamer totaalconcept is.
Wastafels kopen? Bestel voordelig uw wastafel online bij Badkamerdepot.be.
Toon minder Toon meer. Bij Badkamerdepot kunt u terecht voor lavabo's' in alle soorten en maten, voor de badkamer of het toilet. Een lavabo is standaard uitgerust met een opening voor de afvoer en een opening waarin u een bijpassende kraan kunt plaatsen. Wanneer u bij Badkamerdepot een lavabo uitzoekt kunt u kiezen voor een model met de kraan aan de linkerzijde of aan de rechterzijde. Verder kunt u kiezen uit verschillende materiaalsoorten zoals natuursteen en keramiek. Bekijk onze collectie! Combinatievorm asymmetrisch 7. Toon minder Toon meer. 2 lades 1. Geintegreerde greep 1. Standaard greep 447. 1 wasbak 88.
Wastafel en voor toilet en badkamer Allibert.
Wastafels en wasbakken voor toilet en badkamer. Wastafels en opbouw waskommen. Kleiner dan of gelijk aan 80 cm. Van 81 cm tot 100 cm inclusief. Van 101 cm tot 120 cm inclusief. 121 cm en meer. Kleiner dan of gelijk aan 80 cm. Van 81 cm tot 100 cm inclusief. Van 101 cm tot 120 cm inclusief. 121 cm en meer. Kleiner dan of gelijk aan 80 cm. Van 81 cm tot 100 cm inclusief. Van 101 cm tot 120 cm inclusief. 121 cm en meer. Alle producten bekijken. Wastafel in porselein met enkele wasbak voor een ondiep badkamermeubel.
Wastafel Lavabo Grootste aanbod op Sanitairwinkel.be.
Met een opbouw wasbak of waskom geeft u uw badkamer een moderne en hippe uitstraling. Met een mooi design valt uw wasbak meteen in het oog. En laten wij nou toevallig meer dan 700 mooie, hippe wasbakken in ons assortiment hebben!
bol.com Lavabo kopen? Alle Lavabo's' online.
vidaXL Wasbak met kraangat, keramiek, wit. Deze wasbak, gemaakt van het beste keramiek, zal een stijlvolle toevoeging zijn voor iedere badkamer, wasgelegenheid of toilet Meer. 5 7 dagen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Contacteer ons