Meer resultaten voor badkamer renovatie voor en na

 
badkamer renovatie voor en na
Badkamerrenovatie voor en na te Diepenbeek Ecolep.
Renovatie van een badkamer te Diepenbeek, met enkele voor en na fotos. Hier werd er gewerkt met een imitatie parket-tegel. Betreft een grote inloopdouche met een regendouchekop én een handsproeier. Renovatie van een badkamer te Beverst 11 april 2016. Badkamer te Schoonbeek 11 april 2016.
Voor Na JO VAN DAMME badkamer renovatie.
Het verschil tussen een oude en een nieuwe badkamer is altijd groot. Je kan spelen met de ruimte, de opstelling, de kleuren, het licht. Daar maken we echts ons werk van. Niets zo fijn om na afwerk de appreciatie van de klanten te krijgen. Daar doen we het steeds weer voor. JO VAN DAMME badkamer renovatie 2017 lay-out: kaplus.be / ontwikkeling: matica.be/ Fotos: Alex Deyaert, Rupelmonde.
Steylaerts Bekijk foto's' van onze badkamerrenovaties. share-open. share-closed. arrow-left. email. cross. play. chevron-right. chevron-left. to-top. check. chevron-down. phone. twitter. arrow-down. a
in de showrooms. Home Binnenkijken voor en na. Bekijk hier enkele van onze duizenden inspirerende realisaties en ontdek hoe wij van elke ruimte een indrukwekkende, doordachte badkamer maken. Laat u inspireren in onze showrooms. Kom eens langs. In enkele stappen naar uw nieuwe badkamer.
Badkamerrenovatie Badkamer renoveren Badkamers Regio Mechelen.
Wij maken uw dromen werkelijkheid. Een grote, kleine, budgetvriendelijke of luxueuze renovatie van uw badkamer? Alles is mogelijk. Bij het maken van een offerte voor uw badkamerrenovatie gaan we eerst bij u langskomen. We werken alle details uit, zorgen voor correcte opmetingen en we geven u een antwoord op alle vragen. Hierna maken wij een ontwerp voor de te realiseren badkamerrenovatie. Na goedkeuring van dit ontwerp kan u uw materialen gaan kiezen bij een van onze leveranciers, waarna wij voor u een totale prijsofferte opmaken.
Badkamerrenovatie in enkele weken Dagmar Buysse Badkamerspecialist.
Stap 4: Presentatie badkamer. We presenteren het 3D ontwerp van je badkamerrenovatie en het concept wordt eventueel verfijnd met materialen die je bij ons kan bekijken. De offerte wordt in detail toegelicht zodat je een goed idee hebt van wat er allemaal voorzien is. Stap 5: Planning renovatie. Zodra het voorschot is betaald, wordt je dossier volledig voorbereid door één van onze projectleiders. We maken een planning op voor de renovatie. Stap 6: De renovatie. Het moment van de badkamerrenovatie is aangebroken.
Badkamerrenovatie.
Detremmerie, Vika, Alke, Duravit, FF, Duscholux, Artweger, Hansgrohe, Grohe, Hansa, Inda, Clou, Riho, Villeroy en Boch, Mamoli, Aquaconcept, Vismaravetro, Designstone., klik op de link om door te gaan naar de website. Ook afhalingen mogelijk voor doe-het-zelvers, met bijhorende kortingen. Afbeelding van badkamer renovatie, voor en na!
Gespecialiseerd in badkamerrenovatie Badkamerrenovatie Van Goethem.
Dankzij de totaalaanpak bieden we u een grondige renovatie die vlot verloopt: een badkamer zonder zorgen tijdens en na de werken. Een badkamer is vandaag zoveel meer dan enkel een functionele ruimte. Onze renovaties varieren van standaardbadkamers tot luxueuze en exclusieve welnessruimtes, waarbij elk project maatwerk is volgens je eigen smaak en stijl. Bekijk onze badkamerrenovaties Bekijk onze voor en na video.
Badkamerrenovatie in Limburg en Vlaams-Brabant van A tot Z!
Group Wikit is gespecialiseerd in de totale renovatie van badkamers in Limburg, Leuven en Vlaams-Brabant. Die kennis en ervaring zetten wij in om uw badkamer om te toveren tot de badkamer van uw dromen. Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een ontwerp, dat we na uw goedkeuring kunnen gaan realiseren. Alle elementen, nodig om uw badkamer te maken tot een dagelijkse belevenis, kunnen door ons in het ontwerp worden verwerkt. Baden, douches, wastafels, kranen, toiletten, meubilair of verlichting, alles in topmerken en door ons vakkundig en met aandacht voor detail en afwerking geplaatst.
VEJA bvba Badkamer en douche renovatie.
Aanvraag dienst na verkoop herstelling. VEJA bvba Uw badkamer is onze passie. Badkamerrenovatie Uw droom binnen handbereik. Doucherenovatie Een nieuwe plaats om tot uzelf te komen. Zelfplaatsing Onze deskundige hulp voor doe-het-zelvers. Wegens vernieuwing van de inkomdeur zal de showroom uitzonderlijk gesloten zijn op woensdag 1 februari en donderdag 2 februari. Begin 2018 vernieuwen wij niet enkel onze website en logo, maar ook het aanbod in onze showroom. Geniet daarom nu van kortingen tot 50% op onze showroommodellen. Kraanwerk, meubels, baden, wastafels, spiegels, accessoires., van onder andere Duravit, FF, Duscholux, Detremmerie en Grohe. Kom gerust eens kijken. Wij helpen u graag verder. Uw partner bij voorkeur voor TOTALE RENOVATIES van uw badkamer of douche, met meer dan 20 jaar ervaring en gebruikmakend van hoogwaardige A-produkten uit de sanitaire wereld. Onze ervaren vakmensen gebruiken dagelijks de allernieuwste technieken en geven badkamers een tweede leven. Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Wij specialiseren ons in de renovatie van uw badkamer en toilet, vanaf de vloer tot het plafond.

Contacteer ons